Telstar liep vanavond op bezoek bij FC Emmen tegen een 2-0 nederlaag aan. De nieuwe hekkensluiter van de eerste divisie kreeg in de tweede helft de nodige kansen op een doelpunt, maar faalde meerdere keren. Spits Danzell Gravenberch was namens Telstar de gevaarlijkste man met drie gevaarlijke doelpogingen. “Het ontbrak ons ook een beetje aan geluk.”

“Ik denk niet dat deze nederlaag nodig was. We krijgen in de eerste helft gewoon twee vervelende goals tegen”, vertelt Gravenberch na afloop. “In de tweede helft creëren we echt veel meer. 2-0 verliezen was hier echt niet nodig.” 

Keeper doormidden

Telstar-trainer Mike Snoei baalde ook van de gemiste kansen. “Het lag vooral aan onszelf vandaag. Ik kan wel de loftrompet gaan afsteken over onze tweede helft, maar we missen te veel kansen. Danzell schiet drie keer de keeper doormidden en ook nog een keer op de paal.” 

“Als Danzell die bal op de paal er inschiet, dan hoor je nog veel meer gemopper vanaf de tribunes”, aldus Snoei over de sterke fase na de rust. “Ik zei net: ‘waar hebben die 8000 mensen in de tweede helft nog naar zitten kijken?”

Bekijk hieronder de reactie van Mike Snoei na afloop van de wedstrijd.