HEEMSKERK – Terwijl het eigenlijk een gure en stormachtige donderdag voor kerst was, hebben ze er bij kindcentrum Eigenwijze in Heemskerk een warm en verlicht feest van weten te maken, samen met kinderen, ouders en familie, buren en andere belangstellenden. Iedereen was van harte welkom om te komen genieten van de schitterend versierde buurtkerstboom van de gemeente Heemskerk en de mooie kerstsamenzang op het plein. Terwijl de kinderen na het samenkomen op het gezellige plein aan mochten schuiven aan de prachtige lange tafels, werden alle andere gasten uitgenodigd om ook te komen genieten van een heerlijk buffet, gesponsord door lokale ondernemers. Zo was er heerlijke warme soep van restaurant Laurentz, kerstbrood van bakker Meijer, bitterhapjes van Beethoven en om alvast in oudejaarstemming te komen oliebollen van la Pasticceria. Zo werd het ondanks storm Pia, een geslaagde avond.