HEEMSKERK – Op 10 december zal een Kerstconcert plaatsvinden in de Dorpskerk Heemskerk. Aan dit gevarieerde concert werken mee een samengesteld koor met ENJOY. Verder werken de sopraan Debora de Borst, de celliste Odette Oostwouder, de fluitiste Josefien Weij-de Borst en de harpiste Lisanne Koot. De algehele leiding is in handen van Anja van der Ploeg. Op deze zondagmiddag kunt u genieten van prachtige Kerstmuziek uit verschillende landen:Engeland, Duitsland , Nederland, Frankrijk…. Koor-en solozang zullen worden afgewisseld met harp -, fluit- ,viool-en cellospel. Het concert begint om 14.30 uur. De kerk is vanaf 14.00 uur open. Een mooi concert om alvast in de Kerstsfeer te komen. Reserveringen via anjavanderploeg@12move.nl of 06-17409516.