Gemeente Heemskerk selecteert AM voor ontwikkeling stationsgebiedHEEMSKERK – Gemeente Heemskerk heeft – ook namens gemeente Beverwijk – gebiedsontwikkelaar AM geselecteerd om het stationsgebied te ontwikkelen. De ontwikkelaar heeft het plan ‘Onze Hoeve’ gedoopt. Het is de bedoeling dat hier 250 tot 300 woningen komen voor verschillende doelgroepen. Ook het stationsplein wordt herontwikkeld en vernieuwd. Wethouder Zalinyan: “We zetten met deze keuze voor AM een volgende stap in de ontwikkeling van het stationsgebied in Heemskerk. De visie die AM heeft ontwikkeld, past in de tijdsgeest van schaarse ruimte, de woningbouw- en klimaatopgave. We zullen de komende tijd de haalbaarheid van het plan onderzoeken en de visie verder invullen.”