Een vrachtwagen en een persoon zijn vanmiddag betrokken geraakt bij een ongeval in Velsen-Noord, vlak voor de ingang van staalbedrijf Tata Steel. Meerdere hulpdiensten kwamen op de melding af. De persoon is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. 

Het ongeval vond rond half vier plaats aan De Vries Staalstraat in Velsen-Noord, vlak voor de poort van staalbedrijf Tata Steel. 

Bij het ongeval waren een persoon en een vrachtwagen betrokken. Omstanders hebben eerste hulp aangeboden totdat de hulpdiensten arriveerden. 

Er kwamen meerde hulpdiensten op het ongeluk af, waaronder een traumahelikopter. Waar het bij de melding eerst op een beknelling leek, was dit toch niet het geval. De persoon is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, laat de woordvoerder van de politie weten. De vrachtwagenchauffeur heeft, voor zover bekend, niets opgelopen aan het ongeluk.

Tekst loopt door onder de foto’s. 

De weg is met lint afgesloten en de verkeersongevallenanalyse, een afdeling van de politie, doet op dit moment onderzoek naar de oorzaak en toedracht van het ongeval, meldt een woordvoerder van de politie. 

De politie kan op dit moment nog niet zeggen of er betrokkenen zijn die werken bij het bedrijf Tata Steel. Op de foto’s is wel te zien dat de dienstbeveiliging van het bedrijf op de melding afkwam.